Привремено паркиралиште у Улици Душана Васиљева

ЈКП „Паркинг сервис” обавештава грађане да од данас, 2. марта 2010. године, могу да користе привремено паркиралиште у Улици Душана Васиљева, на Подбари.

Због радова на реконструкцији водоводне и канализационе мреже, који се изводе на Подбари, онемогућен је саобраћај у неколико улица, што за последицу има и мањи број паркинг места. У жељи да станарима наведених улица олакша паркирање, ЈКП „Паркинг сервис” је у протеклих двадесетак дана у Улици Душана Васиљева, на потезу између Средњошколског дома „Бранково коло” и Основне школе „Ђура Даничић”, један запуштен простор зарастао у шибље, препун отпада и шута, претворило у привремено паркиралиште, које ће грађани моћи да користе док трају радови у овом делу града.

„Због радова који се изводе на Подбари, а у плану су и озбиљни радови у Улици Марка Миљанова, желели смо да олакшамо паркирање нашим суграђанима и зато смо уредили овај простор који је био више него запуштен. Као градско комунално предузеће ми смо у служби грађана и желимо да, где год је то могуће, олакшамо свакодневни живот наших суграђана Овим радовима смо од једне урбане „џунгле” направили привремено паркиралиште, које није у зони наплате и које ће омогућити грађанима да пронађу паркинг место”, изјавио је Стеван Лугоња, директор ЈКП „Паркинг сервис”.
02.03.2020